המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הבצק: מערבבים יחד את כל מרכיבי הבצק, עד קבלת מרקם אחיד, משטחים וחותכים לצורה של עיגולים בקוטר 10 ס"מ.
הכנת המילוי: מערבבים את כל מרכיבי המילוי בקערה ומחלקים לכדורים בקוטר של כ-3 ס"מ.
הכנת החינקאלי: מניחים במרכז הבצק את כדורי המילוי, ואוספים את הקצוות.
בישול: מבשלים במים מומלחים, עד שהחינקאלי צף. מוציאים בכף עץ, כדי לא לקרוע את המעטפת הדקה.
מומלץ להגיש עם רוטב פיקנטי בו נטבול את החינקאלי כאשר הם מוחזקים מלמעלה.
אמנם החינקאלי הוא מעדן לכשעצמו, אך הוא משתדרג בכמה רמות אם מוסיפים את תערובת הקציצות של אסם למילוי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0