המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את שתי הביצים (חלמון וחלבון ביחד), עד שנהיה מרקם אוורירי (ע"פ הרבה בועות - לא להקציף!)
להוסיף סוכר חום, שמן ותמצית וניל ולערבב. להוסיף קמח תופח ומלח ולערבב. להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב.
להעביר לתבנית משומנת/עם נייר אפייה ולאפות במשך 20-25 דקות בחום בינוני.
מתי יודעים שזה מוכן? כשמכניסים קיסם והוא יוצא נקי, אבל לח - זה לא צריך להתקשות לגמרי!
לחתוך למשבצות כמה שיותר מהר- כי אח"כ זה מתקשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1