המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הסולת וקולים קלות עד שישחים.
בסיר אחר יוצקים מים, מוסיפים סוכר ומביאים לרתיחה תוך ערבוב. מנמיכים להבה וממשיכים לערבב עד שכל הסוכר נמס.
יוצקים את הסירופ בהדרגה, ולאט לאט לתוך הסולת החום.
מערבבים עד שכל הסירופ ייספג.
מעבירים לתבנית, מכסים ומניחים במקרר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0