המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים קמח וסוכר לתערובת אחידה. מוסיפים שמן ומים ולשים כשתי דקות, מוסיפים מלח ולשים כ-10 דקות, עד קבלת בצק גמיש ורך.
מכסים בניילון נצמד או מגבת לחה ומתפיחים במקום חמים, עד להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק ל-2 כדורים שווים, מחלקים כל כדור ל-3 חלקים, כל חלק לרצועות בעובי אחיד.
מחברים 3 רצועות וקולעים לצמה. מתקבלות שתי חלות.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים ומתפיחים כארבעים דקות.
מברישים בביצה טרופה. ואם רוצים מפזרים שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כחצי שעה, או עד שהחלה מזהיבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0