המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים בקערה את החומרים היבשים, ומערבבים.
מוסיפים את הביצים והשמן ואז לאט לאט את המים, תוך כדי לישה. אמור להתקבל בצק רך מאוד ואפילו דביק.
מכסים את הקערה, ומשהים להתפחה במקום חמים, עד להכפלת הנפח.
חוצים את הבצק, ומחלקים כל חצי ל-3 נקניקים בקוטר 4 ס"מ, וקולעים לשתי צמות בידיים משומנות (הבצק דביק). מתפיחים שוב כחצי שעה.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מברישים את החלה בביצה הטרופה, ומפזרים מעל מה שאוהבים.
אופים כ-40 דקות, עד שהחלות מזהיבות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0