המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערת המיקסר שמים קמח, ביצים, חלמונים, סילאן, שמן וחצי ליטר מים. מערבלים כ-3 דקות.
מוסיפים מלח ומערבלים בדיוק 10 דקות נוספות.
מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה במשך כשעה.
מוסיפים את 1/3 כוס השמן השני ומערבלים עד להטמעות מלאה.
מכסים ומניחים להתפחה נוספת של כשעה.
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים, יוצרים מכל חלק "נקניק" וקולעים צמה אחת גדולה. אפשרות נוספת היא לחלק את הבצק ל-6 חלקים ולהכין 2 חלות.
מתפיחים את החלות עד להכפלת הנפח.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
אופים עד שהחלה משחימה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0