המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את הקמח, הסוכר והשמרים ומערבבים. מוסיפים את השמן והביצה ומערבבים עם כף/ מרית.
מוסיפים בהדרגה את המים וכשהבצק מתגבש ונהיה דביק ממשיכים לעבד עם היד בתנועות סיבוביות, דומה לאיך שלשים בשר לקציצות. לקראת הסוף מוסיפים את המלח ולשים עוד קצת.
מכסים במגבת ומתפיחים שעה וחצי בתנור שחומם ל-50 מעלות. הבצק אמור להכפיל את נפחו.
מוציאים את הבצק ומחממים את התנור ל-180 מעלות.
מקמחים משטח ולשים את הבצק ממש מעט ומחלקים ל-3 או 4 או 5 רצועות, תלוי בצורת הקליעה שברצונכם לעשות. הכל עובד.
מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.
אופים 30-35 דקות עד שהחלה מזהיבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0