המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכניסים לקערת מיקסר את כל החומרים פרט למים ולשמן. מערבלים לאט כ-2 דקות.
מוסיפים את השמן והמים בהדרגה ומערבלים עוד 8 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת בצק רך ועדין (אך לא דביק) הניתק מדפנות הקערה.
מכסים ומשהים בקערה כשעתיים.
מחלקים הבצק ל-3 חלקים, על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. יוצרים מכל חלק גליל ויוצרים שבלול עגול (מהמרכז החוצה)
מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח, כ-40 דקות.
מורחים בביצה טרופה ומפזרים את הקישוט לטעמכם.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך כ-30 דקות עד שהחלות זהובות.
מעבירים לרשת לצינון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0