המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכניסים את כל החומרים לקערה, מוסיפים את הממרח עגבניות ובהדרגה את המים. לשים עד לקבלת בצק רך וגמיש אך לא דביק מידי.
משהים למנוחה בכלי מכוסה כ - 40 דקות.
צרים 3 רצועות וקולעים (לא הדוק מדי) חלה.
מניחים על מגש מרופד בנייר אפיה לתפיחה עד להכפלת הנפח.
מורחים בזהירות בביצה טרופה ומפזרים שומשום או פרג.
בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ,אופים כ-35 דקות עד שהחלה זהובה.
מעבירים לרשת לצינון.
שינויים - ניתן להמיר את ממרח העגבניות בפסטו, לקבלת בצק ירוק ואת השומשום בפרג. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.,
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0