המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הקמח עם א.האפיה.
לאחר מכן לערבב עם השימרית הסוכר ולאחר מכן את המלח.
להוסיף את השמן והביצים והלתחיל ללוש.
להוסיף בהדרגה את המים עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק.
להעביר לקערה גדולה ולכסות עם שקית נקייה על השקית אני נוהגת לשים קופסת גפרורים ועליה מגבת(אומרים שזה גורם לזה לתפוח יותר)
להתפיח כשעה (עד שהבצק מכפיל את נפחו)
לאחר שעה ללוש את זה שוב ולכסות כשעה נוספת.
לאחר מכן ללוש שוב וליצור חלות או לחמניות.
לתת לזה לתפוח כ-1/4 שעה נוספות. למרוח את החלמון ולפזר את השומשום/פרג.
לאפות בחום של 160-170 מעלות במשך כ-15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0