המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה גדולה שמים את הקמח והסוכר ותוך כדי ערבוב מוסיפים את השמנת החמוצה, השמן, המלח והחלב ולשים כמה שיותר, במיקסר לפחות 10 דקות.
מכסים את הקערה בניילון נצמד או מגבת לחה ומתפיחים כשעה במקום חמים - עד שמכפיל את נפחו.
אפשר ליצור צמות פשוטות, או לרדד ולמלא במה שאוהבים : שוקולד, ריבה וכדומה.
שמים בתבנית ומתפיחים שוב 30 דק' בערך.
מורחים ביצה או חלב ושומשום. אופים ב- 180 מעלות עד שמשחים (30 דק' בערך).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0