להכניס את הקמח לקערת המיקסר ולהוסיף את השמרים, הסוכר, השמן, הביצים, ובהדרגה את המים. את המלח יש להוסיף ממש לקראת הסוף. אמור להתקבל בצק נעים למגע, שאינו דביק או קשה.
שלב 2
0 דקות
לכסות בניילון ובמגבת מטבח ולחכות להתפחה.
שלב 3
0 דקות
בינתיים יש לקחת ביצה עם מעט שמן ולערבב היטב.
שלב 4
0 דקות
להכין תבניות אפיה מרופדות בנייר אפיה.
שלב 5
0 דקות
לחמם את התנור ל-180 מעלות.
שלב 6
0 דקות
אחרי שהבצק הכפיל את עצמו, יש ללוש שוב, על השולחן. אין צורך להוסיף קמח, רק לשמן מעט את משטח העבודה.
שלב 7
5 דקות
להכין חלות או לחמניות, למרוח בביצה עם השמן ומעל לפזר שומשום (אפשר גם פרג - לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 8
0 דקות
לאפות כ-40 דקות עד שמתקבל צבע זהוב יפה. להוציא וישר לכסות במגבת כך הן נישארות רכות וטריות.
שלב 1
מתוך
8
להכניס את הקמח לקערת המיקסר ולהוסיף את השמרים, הסוכר, השמן, הביצים, ובהדרגה את המים. את המלח יש להוסיף ממש לקראת הסוף. אמור להתקבל בצק נעים למגע, שאינו דביק או קשה.
שלב 2
מתוך
8
לכסות בניילון ובמגבת מטבח ולחכות להתפחה.
שלב 3
מתוך
8
בינתיים יש לקחת ביצה עם מעט שמן ולערבב היטב.
שלב 4
מתוך
8
להכין תבניות אפיה מרופדות בנייר אפיה.
שלב 5
מתוך
8
לחמם את התנור ל-180 מעלות.
שלב 6
מתוך
8
אחרי שהבצק הכפיל את עצמו, יש ללוש שוב, על השולחן. אין צורך להוסיף קמח, רק לשמן מעט את משטח העבודה.
שלב 7
מתוך
8
להכין חלות או לחמניות, למרוח בביצה עם השמן ומעל לפזר שומשום (אפשר גם פרג - לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 8
מתוך
8
לאפות כ-40 דקות עד שמתקבל צבע זהוב יפה. להוציא וישר לכסות במגבת כך הן נישארות רכות וטריות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0