המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר עם וו לישה כ-10 דקות לקבלת בצק רך ומעט דביק.
עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים כ-120 דקות עד להכפלת הנפח.
מניחים את הבצק על משטח מקומח, חוצים אותו ומחלקים כל מחצית ל-3 חלקים. מגלגלים כל חלק לנקניק ארוך בקוטר 4 ס"מ וקולעים מכל 3 נקניקים חלה (סה"כ 2 חלות).
מניחים את החלות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים במגבת ומתפיחים כ-30 דקות רק עד שהבצק מתחיל להתרומם חזרה.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מברישים את החלות בביצה טרופה.
אופים כ-30 דקות עד שהחלות מזהיבות ואפויות.
בינתיים מביאים לרתיחה דבש ומים בסיר קטן.
מצפים את החלות בסירופ הדבש החם בעודן חמות ומצננים לפני ההגשה.
לגיוון: מפזרים על הדבש החם שבבי שקדים קלויים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1