המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את כל הירקות ושוטפים היטב.
מרתיחים כוס חומץ+ 2 כוסות מים+ 2 כפות מלח.
שופכים על החמוצים בצנצנת אטומה, וסוגרים אותה.
מחכים לילה, פותחים את הצנצנת והחמוצים מוכנים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0