שמים את כל חומרי התחמיץ בסיר ומבשלים על אש בינונית עד שהסוכר נמס. מביאים לסף רתיחה ומסירים מהאש (ובואו נהיה כנים: זה קצת יסריח, כי כשמחממים חומץ תמיד יש ריח לא נעים).
שלב 2
0 דקות
בינתיים ממלאים צנצנות בתערובת הירקות.
שלב 3
0 דקות
יוצקים את התחמיץ על הירקות וממלאים את הצנצנות עד שפתן.
שלב 4
0 דקות
חותמים ושומרים במקרר. החמוצים מוכנים כעבור 48 שעות.
שלב 1
מתוך
4
שמים את כל חומרי התחמיץ בסיר ומבשלים על אש בינונית עד שהסוכר נמס. מביאים לסף רתיחה ומסירים מהאש (ובואו נהיה כנים: זה קצת יסריח, כי כשמחממים חומץ תמיד יש ריח לא נעים).
שלב 2
מתוך
4
בינתיים ממלאים צנצנות בתערובת הירקות.
שלב 3
מתוך
4
יוצקים את התחמיץ על הירקות וממלאים את הצנצנות עד שפתן.
שלב 4
מתוך
4
חותמים ושומרים במקרר. החמוצים מוכנים כעבור 48 שעות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0