המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל חומרי התחמיץ בסיר ומבשלים על אש בינונית עד שהסוכר נמס. מביאים לסף רתיחה ומסירים מהאש (ובואו נהיה כנים: זה קצת יסריח, כי כשמחממים חומץ תמיד יש ריח לא נעים).
בינתיים ממלאים צנצנות בתערובת הירקות.
יוצקים את התחמיץ על הירקות וממלאים את הצנצנות עד שפתן.
חותמים ושומרים במקרר. החמוצים מוכנים כעבור 48 שעות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0