המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר מתאים לחמין מחממים מעט את השמן ומתחילים בטיגון הבצל עד להזהבה יפה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת השום וממשיכים לטגן עד לקבלת קלייה יפה של תפוחי האדמה, בערך עשר דקות על אש בינונית.
מוסיפים את השעועית, את העצמות והאוסובוקו, את הביצים ואת התבלינים ומכסים במים את תכולת הסיר.
סוגרים את המכסה ומנמיכים את האש.
מעבירים לתנור, על חום של 100 מעלות למשך כל הלילה או פלטת שבת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1