המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר מתאים לחמין מחממים מעט את השמן ומתחילים בטיגון הבצל עד להזהבה יפה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת השום וממשיכים לטגן עד לקבלת קלייה יפה של תפוחי האדמה, בערך עשר דקות על אש בינונית.
מוסיפים את השעועית, את העצמות והאוסובוקו, את הביצים ואת התבלינים ומכסים במים את תכולת הסיר.
סוגרים את המכסה ומנמיכים את האש.
מעבירים לתנור, על חום של 100 מעלות למשך כל הלילה או פלטת שבת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
4 שער בסיר לחץ אותו דבר חוה
הצג מתכונים נוספים
הערות 1