המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים ומנקים את הבשר (ניתן להמיר את הבשר בעוף באותה הכמות ואותו החיתוך, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)..
מטגנים מכל הצדדים במעט שמן במחבת.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, כל התבלינים, השמן והמים ומערבבים. מבשלים כ-10 דקות.
שוטפים את האורז 3 פעמים. מסננים ומעבירים למחבת. מערבבים ומבשלים על אש נמוכה, עם מכסה למשך 8 דקות נוספות.
מעבירים את כל התערובת לסיר המתאים לבישול ארוך (ניתן לעטוף בנייר כסף).
מכניסים לתנור שחומם ל-100 מעלות למשך כל הלילה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0