המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר מתאים להניח את פרוסות הבצל, מעליהם תפו"א, בטטה, ביצים ושוקיים.
בקערית לערבב את כל התבלינים של החמין עם השמן ולצקת מעל כל המרכיבים.
להוסיף לסיר מים (בזהירות על הביצים שלא יתפוצצו).
בשקית קוקי לשים את החיטה.
בקערית לערבב את התבלינים של החיטה, לצקת לתוך שקית הקוקי, להוסיף מים ולסגור את השקית. ללחוץ עם היד קצת שלא יהיה אויר בשקית, להניח את השקית בתוך סיר החמין.
להרתיח, להנמיך להבה, לבשל שעה ולהעביר לתנור על חום נמוך 100 מעלות מכניסת שבת עד למחרת בצהריים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0