המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בסיר עמוק בשמן את הבצל עד להשחמה.
מוסיפים את תפוחי האדמה, הבשר, השעועית והחיטה.
מוסיפים את שאר התבלינים, ומכסים במים.
שוטפים את הביצים היטב, ומוסיפים גם אותן לסיר.
מביאים לרתיחה, ומשאירים על אש קטנה למשך שעתיים.
מכניסים לתנור למשך 12 שעות בטמפרטורה של 100 מעלות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0