המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצל והשום ומטגנים בשמן עד תחילת הזהבה. מוסיפים את הגרונות עד לסגירתם מכל הצדדים. *ניתן להמיר את שמן הקנולה בשמן זית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שוטפים את החיטה במסננת, מוסיפים לסיר ומערבבים. יוצקים לסיר במים פושרים כמעט עד הסוף.
מוסיפים את תפוחי האדמה, הביצים והתבלינים- מערבבים ובודקים תיבול (שלא מלוח מדי או תפל).
בשלב זה ניתן להוסיף גם כדורי קובה גדולים ממולאות בשר.
מביאים לרתיחה, מכסים עם מכסה אטום ומכניסים לתנור בחום של 100 מעלות ל 8-10 שעות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0