קוצצים את הבצל והשום ומטגנים בשמן עד תחילת הזהבה. מוסיפים את הגרונות עד לסגירתם מכל הצדדים.
*ניתן להמיר את שמן הקנולה בשמן זית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
שוטפים את החיטה במסננת, מוסיפים לסיר ומערבבים. יוצקים לסיר במים פושרים כמעט עד הסוף.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את תפוחי האדמה, הביצים והתבלינים- מערבבים ובודקים תיבול (שלא מלוח מדי או תפל).
שלב 4
0 דקות
בשלב זה ניתן להוסיף גם כדורי קובה גדולים ממולאות בשר.
שלב 5
0 דקות
מביאים לרתיחה, מכסים עם מכסה אטום ומכניסים לתנור בחום של 100 מעלות ל 8-10 שעות.
שלב 1
מתוך
5
קוצצים את הבצל והשום ומטגנים בשמן עד תחילת הזהבה. מוסיפים את הגרונות עד לסגירתם מכל הצדדים.
*ניתן להמיר את שמן הקנולה בשמן זית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
5
שוטפים את החיטה במסננת, מוסיפים לסיר ומערבבים. יוצקים לסיר במים פושרים כמעט עד הסוף.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את תפוחי האדמה, הביצים והתבלינים- מערבבים ובודקים תיבול (שלא מלוח מדי או תפל).
שלב 4
מתוך
5
בשלב זה ניתן להוסיף גם כדורי קובה גדולים ממולאות בשר.
שלב 5
מתוך
5
מביאים לרתיחה, מכסים עם מכסה אטום ומכניסים לתנור בחום של 100 מעלות ל 8-10 שעות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0