המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר כבד שמתאים לאפיה בתנור, מאדים את הבשר החתוך עם שמן הזית עד שהוא משחים מעט מכל הצדדים. מוציאים מהסיר ומניחים בצד את הבשר.
מאדים את קוביות הבצל והשורשים מספר דקות.
מוסיפים את גרגירי החומוס והבשר, מוסיפים מים עד 2 ס"מ מעל הבשר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את כוכבי האניס, מקל קינמון, מלח ופלפל ואופים לילה בתנור בחום של 110 מעלות
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0