המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בצל בסיר גדול.
מוסיפים את העוף, הקבנוס והקציצות, וממשיכים לטגן מכל הצדדים.
מוסיפים מים, תפוחי אדמה, ביצים (שבושלו מראש), מלח ותבלינים.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את החום. בשלב זה אפשר להוסיף מספר קניידלך.
מעבירים לתנור, ואופים את החמין כל הלילה על חום נמוך. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1