המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בצל עד להשחמה בסיר הלחץ.
מוסיפים עגבניה חתוכה וממשיכים לטגן.
מניחים את הבשר (ניתן להמיר את הבשר בקילו חזה עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), עליו את תפוחי האדמה ומעליהם את השעועית.
מערבבים פלפל, מלח, סילאן וחרדל ושופכים על החומרים שבסיר.
שופכים מעל הכל כוס מרק מכף גדושה של אבקת מרק של אסם.
ממלאים את סיר הלחץ כמעט עד לגובה החומרים, מניחים את הביצים ומשאירים לבעבע ל-10 דקות
סוגרים את סיר הלחץ ומבשלים עד שנוצר לחץ והאדים מתחילים לצאת החוצה. מורידים לאש נמוכה וממשיכים לבשל לעוד 180 דקות תחת השגחה
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1