מחממים במחבת גדולה חצי מכמות השמן, מוסיפים כף דבש ומזהיבים את הבצל. מוציאים מוסיפים עוד שמן למחבת ומשחימים את הבשר, העצמות ותפוחי האדמה בכמה מחזורים.
שלב 2
0 דקות
מסדרים בסיר את העצמות, תפוחי האדמה והבשר, מוסיפים את השעועית והחומוס וכמובן הביצים.
שלב 3
0 דקות
מחממים את השמן במחבת ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את האוז ומטגנים כדקה. מכבים את הלהבה, מוסיפים את הפטרוזיליה ומלח ופלפל. מערבבים ומכניסים לשקית לחמין או לתוך מגבת (שאחרי החמין הולכת לפח).
שלב 4
0 דקות
טומנים את שקית האורז בתוך החמין.
שלב 5
0 דקות
שמים בסיר קטן את שארית הדבש ומבשלים על להבה גבוהה עד שהוא נמס ומשחים קצת, מוסיפים בזהירות חצי כוס מים ומערבבים עד שהקרמל נמס שוב, מוסיפים את הפפריקה, והמלח ויוצקים לסיר.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים מים עד לשלושת רבעים מגובה המרכיבים ומביאים לרתיחה ללא כיסוי.
שלב 7
0 דקות
מחממים את התנור לחום של שבת ומבשלים לילה שלם.
שלב 8
0 דקות
ניתן לשים מעל הכל ג'חנון (אני שמה בתוך שקיות ניילון של סנדביץ אך אפשר גם בשקיות קוקי).
שלב 1
מתוך
8
מחממים במחבת גדולה חצי מכמות השמן, מוסיפים כף דבש ומזהיבים את הבצל. מוציאים מוסיפים עוד שמן למחבת ומשחימים את הבשר, העצמות ותפוחי האדמה בכמה מחזורים.
שלב 2
מתוך
8
מסדרים בסיר את העצמות, תפוחי האדמה והבשר, מוסיפים את השעועית והחומוס וכמובן הביצים.
שלב 3
מתוך
8
מחממים את השמן במחבת ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את האוז ומטגנים כדקה. מכבים את הלהבה, מוסיפים את הפטרוזיליה ומלח ופלפל. מערבבים ומכניסים לשקית לחמין או לתוך מגבת (שאחרי החמין הולכת לפח).
שלב 4
מתוך
8
טומנים את שקית האורז בתוך החמין.
שלב 5
מתוך
8
שמים בסיר קטן את שארית הדבש ומבשלים על להבה גבוהה עד שהוא נמס ומשחים קצת, מוסיפים בזהירות חצי כוס מים ומערבבים עד שהקרמל נמס שוב, מוסיפים את הפפריקה, והמלח ויוצקים לסיר.
שלב 6
מתוך
8
מוסיפים מים עד לשלושת רבעים מגובה המרכיבים ומביאים לרתיחה ללא כיסוי.
שלב 7
מתוך
8
מחממים את התנור לחום של שבת ומבשלים לילה שלם.
שלב 8
מתוך
8
ניתן לשים מעל הכל ג'חנון (אני שמה בתוך שקיות ניילון של סנדביץ אך אפשר גם בשקיות קוקי).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0