המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממליחים ומפלפלים את חלקי העוף, מטגנים עד הזהבה. מוציאים את העוף ומניחים בצד.
מטגנים באותו השמן את רצועות הבצל, הגזר והשום עד שהבצל מתחיל להזהיב. מוציאים ומניחים בצד עם העוף.
מבשלים את המקרוני לפי הוראות ההכנה, אך מוציאים מהמים 2 דק' לפני הזמן כדי שלא יהיו מוכנים עד הסוף.
מסדרים באותו סיר הטיגון את תפוחי האדמה כך שיכסו את כל התחתית.
מניחים על תפוחי האדמה חצי מכמות העוף, חצי מכמות הירקות המטוגנים וחצי מכמות המקרוני.
יוצרים שכבה נוספת בדיוק באותו אופן - עוף, בצל ומקרוני.
מערבבים בסיר את 4 כוסות המים החמים עם אבקת המרק, התבלינים והרטבים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים את התערובת לסיר ומביאים לרתיחה
מעבירים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך 120 דקות.
מנמיכים את הטמפרטורה ל-100 מעלות ומשאירים בתנור ללילה שלם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0