המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים את הפסטה לכמה דקות לצורך הגמשתה, מוציאים למסננת ושוטפים במים קרים (להפסקת תהליך הבישול). מניחים בקערה.
בסיר של החמין, מטגנים את העוף בתערובת תבלינים: גריל עוף, אבקת שום (או שום טבעי), אבקת מרק עוף, מלח ופלפל עד שיזהיב משני הצדדים. מוציאים מהסיר ושמים בצד.
את השמן של הטיגון, שופכים לתוך קערת הספגטי, מוסיפים שתי כפות רסק עגבניות, מלח, פלפל ועוד קצת מרק עוף, גריל עוף וחצי כוס שמן ומערבבים.
מניחים בסיר לפי הסדר הבא: פרוסות תפוח אדמה ועגבניות, תפוחי אדמה קטנים מקולפים, מחצית מכמות הספגטי, עוף ומחצית הנותרת מכמות הספגטי.
שמים על הפלטה מהשעה 23:00, מכוסה במגבת מעל המכסה.
הופכים את הסיר על תבנית או מגש: חובה לביצוע מאחר ויש נוזלים שמגיעים מלמטה-למעלה בזמן ההפיכה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0