שלב מומלץ לפני בישול החמין: להרתיח את הבשר, השעועית והחומוס כמה דקות על להבה גדולה, ולשפוך את המים כדי להיפטר מהשומן.
שלב 2
0 דקות
מטגנים את הבצל עם השום עד להזהבה קלה, מוסיפים את השעועית, הבשר, החומוס, התבלינים, תפוחי האדמה והביצים - מערבבים ומוסיפים מים, מביאים לרתיחה ומבשלים בין שעה לשעתיים.
שלב 3
0 דקות
בשקית קוקי שמים כוס חיטה\גריסים, ומוסיפים תבלינים: פפריקה, מלח, מרק עוף, מעט שמן, פלפל שחור ושתי כוסות מים. סוגרים את השקית ושמים בתוך סיר החמין. מרתיחים הכל ביחד, בסוף אפשר להוסיף דבש או סוכר, אפשר גם להוסיף תמר.
שלב 4
0 דקות
מעבירים לפלטה של שבת כ-12 שעות בערך.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
שלב מומלץ לפני בישול החמין: להרתיח את הבשר, השעועית והחומוס כמה דקות על להבה גדולה, ולשפוך את המים כדי להיפטר מהשומן.
שלב 2
מתוך
4
מטגנים את הבצל עם השום עד להזהבה קלה, מוסיפים את השעועית, הבשר, החומוס, התבלינים, תפוחי האדמה והביצים - מערבבים ומוסיפים מים, מביאים לרתיחה ומבשלים בין שעה לשעתיים.
שלב 3
מתוך
4
בשקית קוקי שמים כוס חיטה\גריסים, ומוסיפים תבלינים: פפריקה, מלח, מרק עוף, מעט שמן, פלפל שחור ושתי כוסות מים. סוגרים את השקית ושמים בתוך סיר החמין. מרתיחים הכל ביחד, בסוף אפשר להוסיף דבש או סוכר, אפשר גם להוסיף תמר.
שלב 4
מתוך
4
מעבירים לפלטה של שבת כ-12 שעות בערך.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0