המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את תפוחי האדמה, שוטפים וחותכים לפרוסות.
מחממים בסיר שמן עמוק לטיגון תפוחי האדמה.
מטגנים את תפוחי האדמה, עד שיזהיבו מעט.
בסיר נפרד מבשלים את הספגטי על פי ההוראות.
מטגנים את הבשר כך שיהיה מוכן לאכילה.
כשהספגטי מוכן מעבירים אותו למסננת ומניחים בצד.
מחממים שמן בסיר, מחזירים את הספגטי שזה עתה סיננו ומוסיפים את התבלינים.
מסדרים בסיר את תפוחי האדמה המטוגנים, מעל מוסיפים כשליש מכמות הספגטי ויוצרים חור באמצע, כדי להכניס את נתחי העוף. (שימו לב שהחור לא יגיע אל תפוחי האדמה, אם אתם רואים ששמתם שכבה דקה מדי של ספגטי, תוסיפו עוד).
מוסיפים את כמות הספגטי שנותרה, מכסים ומכניסים לתנור בחום של 100 מעלות בהתחלה ואח"כ 75 למשך הלילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0