מחממים שמן בסיר, מחזירים את הספגטי שזה עתה סיננו ומוסיפים את התבלינים.
שלב 8
0 דקות
מסדרים בסיר את תפוחי האדמה המטוגנים, מעל מוסיפים כשליש מכמות הספגטי ויוצרים חור באמצע, כדי להכניס את נתחי העוף. (שימו לב שהחור לא יגיע אל תפוחי האדמה, אם אתם רואים ששמתם שכבה דקה מדי של ספגטי, תוסיפו עוד).
שלב 9
0 דקות
מוסיפים את כמות הספגטי שנותרה, מכסים ומכניסים לתנור בחום של 100 מעלות בהתחלה ואח"כ 75 למשך הלילה.
שלב 1
מתוך
9
קולפים את תפוחי האדמה, שוטפים וחותכים לפרוסות.
שלב 2
מתוך
9
מחממים בסיר שמן עמוק לטיגון תפוחי האדמה.
שלב 3
מתוך
9
מטגנים את תפוחי האדמה, עד שיזהיבו מעט.
שלב 4
מתוך
9
בסיר נפרד מבשלים את הספגטי על פי ההוראות.
שלב 5
מתוך
9
מטגנים את הבשר כך שיהיה מוכן לאכילה.
שלב 6
מתוך
9
כשהספגטי מוכן מעבירים אותו למסננת ומניחים בצד.
שלב 7
מתוך
9
מחממים שמן בסיר, מחזירים את הספגטי שזה עתה סיננו ומוסיפים את התבלינים.
שלב 8
מתוך
9
מסדרים בסיר את תפוחי האדמה המטוגנים, מעל מוסיפים כשליש מכמות הספגטי ויוצרים חור באמצע, כדי להכניס את נתחי העוף. (שימו לב שהחור לא יגיע אל תפוחי האדמה, אם אתם רואים ששמתם שכבה דקה מדי של ספגטי, תוסיפו עוד).
שלב 9
מתוך
9
מוסיפים את כמות הספגטי שנותרה, מכסים ומכניסים לתנור בחום של 100 מעלות בהתחלה ואח"כ 75 למשך הלילה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0