המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הספגטיני במים מומלחים 7 דקות בלבד לאחר הרתיחה. מסננים, שוטפים תחת מים זורמים ומסננים שוב.
בסיר גדול, שאפשר להכניס לתנור, מחממים שמן ומזהיבים את הכרעיים (אפשר להשתמש גם בחצאי פרגיות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) משני הצדדים. מוציאים מהסיר מכבים את האש.
מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת, מתבלים במרק התיבול, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מוציאים מהסיר מחצית מכמות הפסטה, מסדרים על הפסטה שבסיר את העוף או את הפרגיות ומכסים בפסטה שנותרה. מכסים את הסיר.
מחממים תנור לחום גבוה של 200 מעלות, מכניסים את הסיר לתנור ואופים 60 דקות.
מורידים את חום התנור ל-100 מעלות, ואופים עד לשבת בצהריים כ- 16 שעות. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0