מבשלים את הספגטיני במים מומלחים 7 דקות בלבד לאחר הרתיחה. מסננים, שוטפים תחת מים זורמים ומסננים שוב.
שלב 2
5 דקות
בסיר גדול, שאפשר להכניס לתנור, מחממים שמן ומזהיבים את הכרעיים (אפשר להשתמש גם בחצאי פרגיות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) משני הצדדים. מוציאים מהסיר מכבים את האש.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת, מתבלים במרק התיבול, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מוציאים מהסיר מחצית מכמות הפסטה, מסדרים על הפסטה שבסיר את העוף או את הפרגיות ומכסים בפסטה שנותרה. מכסים את הסיר.
שלב 4
60 דקות
מחממים תנור לחום גבוה של 200 מעלות, מכניסים את הסיר לתנור ואופים 60 דקות.
שלב 5
0 דקות
מורידים את חום התנור ל-100 מעלות, ואופים עד לשבת בצהריים כ- 16 שעות. מגישים חם.
שלב 1
מתוך
5
מבשלים את הספגטיני במים מומלחים 7 דקות בלבד לאחר הרתיחה. מסננים, שוטפים תחת מים זורמים ומסננים שוב.
שלב 2
מתוך
5
בסיר גדול, שאפשר להכניס לתנור, מחממים שמן ומזהיבים את הכרעיים (אפשר להשתמש גם בחצאי פרגיות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) משני הצדדים. מוציאים מהסיר מכבים את האש.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת, מתבלים במרק התיבול, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מוציאים מהסיר מחצית מכמות הפסטה, מסדרים על הפסטה שבסיר את העוף או את הפרגיות ומכסים בפסטה שנותרה. מכסים את הסיר.
שלב 4
מתוך
5
מחממים תנור לחום גבוה של 200 מעלות, מכניסים את הסיר לתנור ואופים 60 דקות.
שלב 5
מתוך
5
מורידים את חום התנור ל-100 מעלות, ואופים עד לשבת בצהריים כ- 16 שעות. מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0