מאדים את הבצל בשמן זית כ-3 דקות. מוסיפים חזה אווז וממשיכים לטגן עד שהם שחומים מעט. מוסיפים בשר טחון, מלח ופלפל ומטגנים עד שהבשר מפורר ושחום לגמרי. מקררים.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לתערובת 2 מתוך 5 הכפות של הפירורית המתובלת. מערבבים כרבע מתערובת הבשר הטחון ו-3 הכפות הנותרות של הפירורית המתובלת עם הספגטי.
מטגנים את השוקיים במחבת עם שמן זית עד שהן שחומות. מקררים מעט ושולפים מהשוקיים את הקיסמים.
שלב 6
0 דקות
מחממים תנור ל-120 מעלות.
שלב 7
0 דקות
שמים בתחתית הסיר את פרוסות תפוחי האדמה, מפזרים עליהן מחצית מכמות הספגטי ומהדקים. מעל שמים את השוקיים בצפיפות ועליהן את שכבת הספגטי הנוספת. מהדקים. יוצקים לסיר, סביב-סביב את השומן בו טוגנו השוקיים.
שלב 8
0 דקות
מכסים את הסיר, מכניסים לתנור לאפייה במשך הלילה.
שלב 9
0 דקות
הופכים את הסיר לתוך צלחת הגשה גדולה ופורסים את המאפה כמו עוגה למשולשים.
שלב 1
מתוך
9
מבשלים את הספגטי על פי הוראות היצרן ומסננים.
שלב 2
מתוך
9
מאדים את הבצל בשמן זית כ-3 דקות. מוסיפים חזה אווז וממשיכים לטגן עד שהם שחומים מעט. מוסיפים בשר טחון, מלח ופלפל ומטגנים עד שהבשר מפורר ושחום לגמרי. מקררים.
שלב 3
מתוך
9
מוסיפים לתערובת 2 מתוך 5 הכפות של הפירורית המתובלת. מערבבים כרבע מתערובת הבשר הטחון ו-3 הכפות הנותרות של הפירורית המתובלת עם הספגטי.
הערות 0