המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להשרות את השעועית במים חמים כשעתיים (או להשרות לילה קודם הבישול).
לשפוך את המים לאחר מכן ולהרתיח את השעועית בסיר עמוק (4-5 ליטר). תוך כדי רתיחה, לנקות את הקצף הלבן שצף מעל המים.
להכין תערובת מהפפריקה והשמן ולערבב היטב. להוסיף את התערובת לסיר ולהרתיח שוב.
לחתוך את הבטטות ל-3 חתיכות ואת תפוחי האדמה לחצאים.
להוסיף לתוך הסיר סוכר חום, אבקת מרק (ניתן להמיר לאבקת תיבול מרק בצל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), שום, את הבטטות ותפוחי האדמה - ולהרתיח שוב. לאחר מכן להוסיף את הביצים.
לפזר מלמעלה כוס חיטה, לערבב קלות כדי שלא ישברו תפוחי האדמה ולמלא את הסיר במים עד לכיסוי כל המוצרים שבסיר.
לבשל על אש נמוכה מאוד למשך חמש שעות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0