המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתבלים את השפונדרה במלח ופלפל.
מחממים סיר גדול ומוסיפים 2 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים את הבשר וצורבים מכל הצדדים עד להשחמה כ - 7 דקות. מוציאים מהסיר לצלחת ומניחים בצד.
מוסיפים כף שמן ומטגנים את כל הירקות עד להזהבה קלה, מוסיפים 2 כפות תיבול ירקות שורש למרק ומערבבים דקה עד שכל הטעמים נפתחים.
מוסיפים רסק עגבניות, תבלינים, ראש שום, דבש ואת הבשר שצרבנו ומכסים במים.
מביאים לרתיחה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות לבישול של שעתיים וחצי- שלוש, עד שהבשר מתרכך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 12