המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מורחים את הפרגיות בשמן זית ומניחים על גריל פחמים חם, או על מחבת גריל. קולים 10 דק מכל צד.
קוצצים דק את עלי הנענע ומניחים בקערה. מוסיפים את מיץ הלימון, הסוכר והמלח ומערבבים היטב.
כשהפרגיות מוכנות, זורים עליהן מעט פלפל גרוס, יוצקים את הרוטב ומקשטים ברצועות קליפת לימון. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0