המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מורחים את הפרגיות בשמן זית ומניחים על גריל פחמים חם, או על מחבת גריל. קולים 10 דק מכל צד.
קוצצים דק את עלי הנענע ומניחים בקערה. מוסיפים את מיץ הלימון, הסוכר והמלח ומערבבים היטב.
כשהפרגיות מוכנות, זורים עליהן מעט פלפל גרוס, יוצקים את הרוטב ומקשטים ברצועות קליפת לימון. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0