המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנפים את הקמח לקערה ומערבבים עם השמרים יוצרים גומה במרכז, לתוכה מוסיפים מלח שמן ומוספים מים פושרים מערבבים את החומרים ולשים לבצק רך.
אם הבצק נדבק לידיים, מוספים מעט קמח, נותנים לבצק לנוח כ-15 דקות.
מכסים בניילון ומניחים במקרר למשך 15 דקות.
מרדדים כל הבצק לעיגול בעובי ס"מ אחד, ומניחים במרכז ממלית הגבינה (בצורת כדור) מרימים את שולי העיגול משני צדי המלית ומהדקים.
מרדדים תחילה את הבצק בעזרת אצבעות ואחרי זה ע"י מרדד לצורת עיגול.
מניחים על תבנית נייר אפיה, שמים את הבצק על התבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה 220 מעלות למשך 5-6 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור מורחים על הבצק את החמאה הנמסה ע"י מברשת.
חותכים למשולשים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0