המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל בכף שמן זית עד לשקיפות.
להעביר את הבשר לקערה, להוסיף את הבצל, גזר מגורד, ותבלינים (*ניתן להמיר את הבהרט בקינמון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). לערבב לתערובת אחידה.
לרוקן את החציל לחצי, מכל חצי להוציא מעט את בשר החציל כך שיווצר כיס למילוי.
למלא כל חציל במילוי הבשר, עד שנוצרת מעין גבעה קטנה.
לצפות את החציל הממולא בקמח ואחר כך בביצה ולטגן בשמן משני הצדדים עד להזהבה יפה.
מחממים כף שמן בסיר רחב שיכיל את החצילים, ולטגן בצל.
להוסיף שום, פלפל חריף, עגבניות מרוסקות, רסק, מלח ופלפל. להוסיף ככוס מים. לאחר שהרוטב רתח, לסדר את החצילים מסביב.
להעביר מכוסה לאש נמוכה לבישול של כ-30-40 דקות. לקראת סיום הבישול לשלב את עלי הבזיליקום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0