ממליחים את קוביות החצילים ומניחים במסננת להגרת נוזלים לשעתיים לפחות.
שלב 2
0 דקות
נפטרים מהנוזלים ומקפיצים את הקוביות על מפיות נייר, כדי לייבשן מעט.
שלב 3
0 דקות
אם רוצים, עכשיו מניחים את הקוביות בשקית גדולה יחד עם הקמח ומנערים כך שהקמח יצפה את הקוביות. זה הופך את המתכון לטעים ומשמין יותר (וזה כיף, אבל לא הכרחי).
שלב 4
0 דקות
מחממים את השמן במחבת גדולה ומזהיבים בו את קוביות החצילים (מקומחות או לא).
שלב 5
0 דקות
מוציאים בכף מחוררת לקערה מרופדת בנייר סופג.
שלב 6
0 דקות
בשמן שנותר במחבת מזהיבים את הבצלים. כשהם זהובים, קוצצים את הפטריות ומוסיפים אותן. מטגנים עד שהן גומרות להפריש את נוזליהן. מעבירים לקערה שבה החצילים (נפטרים מהנייר הסופג).
שלב 7
0 דקות
מגררים את הביצים הקשות על פומפייה גסה לקערה. ממליחים ומפלפלים.
שלב 8
0 דקות
עכשיו אפשר לבחור: או שטוחנים למחית (פטה) במעבד מזון, או שקוצצים לסלט גס בסכין.
שלב 9
0 דקות
מגישים עם חלה או קרקרים, ועם מלפפונים חמוצים.
שלב 1
מתוך
9
ממליחים את קוביות החצילים ומניחים במסננת להגרת נוזלים לשעתיים לפחות.
שלב 2
מתוך
9
נפטרים מהנוזלים ומקפיצים את הקוביות על מפיות נייר, כדי לייבשן מעט.
שלב 3
מתוך
9
אם רוצים, עכשיו מניחים את הקוביות בשקית גדולה יחד עם הקמח ומנערים כך שהקמח יצפה את הקוביות. זה הופך את המתכון לטעים ומשמין יותר (וזה כיף, אבל לא הכרחי).
שלב 4
מתוך
9
מחממים את השמן במחבת גדולה ומזהיבים בו את קוביות החצילים (מקומחות או לא).
שלב 5
מתוך
9
מוציאים בכף מחוררת לקערה מרופדת בנייר סופג.
שלב 6
מתוך
9
בשמן שנותר במחבת מזהיבים את הבצלים. כשהם זהובים, קוצצים את הפטריות ומוסיפים אותן. מטגנים עד שהן גומרות להפריש את נוזליהן. מעבירים לקערה שבה החצילים (נפטרים מהנייר הסופג).
שלב 7
מתוך
9
מגררים את הביצים הקשות על פומפייה גסה לקערה. ממליחים ומפלפלים.
שלב 8
מתוך
9
עכשיו אפשר לבחור: או שטוחנים למחית (פטה) במעבד מזון, או שקוצצים לסלט גס בסכין.
שלב 9
מתוך
9
מגישים עם חלה או קרקרים, ועם מלפפונים חמוצים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0