המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחתוך את החצילים לפרוסות בעובי של קרוב לס"מ, להמליח את החצילים ולהשאיר אותם כך בקערה לשעה.
לשטוף את החצילים מכל המלח והמרירות, ולייבש אותם היטב.
לטגן בשמן (לא עמוק מדי).
להרתיח בסיר את כל חומרי הרוטב ולטבול בו כל פרוסת חציל. בסוף, לשפוך מעט רוטב מעל.
לשמור בקירור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0