המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את החצילים עם הקליפה לפרוסות עבות. ממליחים ומניחים להגרת נוזלים לשעה. מנגבים היטב.
טורפים את הביצים וטובלים בהם את פרוסות החצילים. אחר כך טובלים בפירורי לחם (כמו שניצל).
מחממים שמן במחבת רחבה, ומטגנים את פרוסות החציל משני הצדדים (כמו שניצל).
מסדרים את הפרוסות בתבנית פיירקס. מערבבים את יתר החומרים ויוצקים מעל.
אופים עשרים דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני.
מגישים חם, קר או בטמפרטורת החדר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0