המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את החצילים לאורך ולפרוסות דקות. מפזרים עליהם מעט מלח, ממתינים כעשרים דקות ולאחר מכן סוחטים אותם מעט.
מעמידים 2 קערות: האחת של ביצה וחלב ובשניה פירורי לחם. טובלים את פרוסות החציל בביצה ובחלב ולאחר מכן בפירורי לחם.
מטגנים את פרוסות החציל עד להזהבה.
מכינים את הרוטב: מטגנים שום, בצל ופלפל, מוסיפים עגבניות מרוסקות ומטבלים במלח ופלפל. מבשלים מספר דקות.
בתבנית מניחים פרוסת חציל ומעליה פרוסת גבינה צהובה, ומעל יוצקים מעט מהרוטב, כך ממשיכים עד לגובה שרוצים.
בפרוסת החציל האחרונה יוצקים מעט מהרוטב, מפזרים גבינה צהובה מגורדת ואופים בתנור בחום 180 מעלות כ-30 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0