המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את החצילים וחותכים לפרוסות ארוכות, לא עבות במיוחד.
מטגנים את החצילים במחבת עם שמן זית ומעט כורכום עד להזהבה.
מוציאים לנייר סופג ונותנים לחצילים לנוח מעט. שמים בצלחת, מרסקים עם מזלג, מוסיפים שמנת לפי הטעם, שום כתוש, יוגורט, מלח ופלפל.
מכינים טוסטים ומתענגים על כל ביס.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0