המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקלפים וחותכים את החצילים לעיגולים לרוחבם, ממליחים ומניחים במסננת לשעתיים עד שיוצא הנוזל השחור המריר.
שוטפים ומכינים כמו שניצל: טובלים בביצה, קמח ושוב ביצה.
מטגנים בשמן רותח עד לצבע לבן חום, לא יותר מדי, ומעבירים לסיר הרוטב.
לרוטב: מטגנים בצל בשמן ושום. מוסיפים את העגבניות הכתושות ואת רסק העגבניות. מערבבים, ממליחים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים כ- 3 כוסות מים. מבשלים כ- 10 דקות ואז מבשלים עוד כשעה על אש נמוכה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0