המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור ל-200 מעלות.
פורסים את החצילים והקישוא לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
מרתיחים 6-8 כוסות מים עם כף מרק תיבול בטעם עוף (פרווה). מבשלים קלות את החצילים כשלוש-ארבע דקות.
מסננים מהמים, ובאותם המים מבשלים את פרוסות הקישואים כשתי דקות ומסננים.
פורסים את העגבניות.
מחממים את השמן במחבת רחבה ומאדים את הבצל והשום על להבה נמוכה כחמש דקות עד לריכוך, אך לא משחימים.
מערבבים את תערובת התיבול.
משמנים קלות תבנית חסינת חום ומסדרים שכבת חצילים, מתבלים קלות, זורים עליה את הבצל המאודה, מניחים שכבת קישואים ומתבלים. לבסוף מניחים שכבת עגבניות.
מערבבים את השמנת, הקמח והחרדל ויוצקים על העגבניות.
אופים כ-30 דקות.
מוציאים מהתנור, מפזרים למעלה את הגבינה המגוררת ואופים עוד 10 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0