המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את החציל כפי שהוא בלי לקלף, רק לשטוף, לפרוסות בעובי 10 ס"מ.
מניחים אותם על מגש, וממליחים אותם על מנת שתצא הרטיבות (המלח הזה הוא גם התיבול כמובן).
לאחר חצי שעה, מנגבים אותם היטב מכל כיוון.
מורחים עליהם מעט שמן (אפשר עם מברשת קטנה).
מכניסים לתנור על חום גבוה, ומשגיחים שזה לא נשרף.
לבסוף, מאכסנים בקופסה, אפשר גם עם חתיכות שום קטנות, ומכניסים למקרר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0