המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
אם החצילים מרים, ממליחים אותם, מניחים לכמה שעות, שוטפים ומייבשים במגבות נייר.
מחממים במחבת שמן בגובה כ-1 ס"מ.
כשהשמן חם, מטגנים בו את פרוסות החצילים משני הצדדים, עד לגוון זהוב. מניחים את פרוסות החצילים על מגבות נייר, לספיגת שאריות השמן.
פורסים את גליל גבינת העזים לפרוסות בעובי כ-0.5 ס"מ.
מניחים במרכז כל פרוסת חציל עיגול גבינה, מגלגלים את פרוסת החציל ונועצים קיסם שיניים, שעליו נעוץ כבר זית שחור מגולען.
עורכים על צלחת הגשה ומעטרים בעלי בזיליקום שלמים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0