המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת החצילים: פורסים את החצילים לרוחב של כסנטימטר וחצי, ממליחים ומשאירים להוצאת הנוזלים (עדיף בשמש).
שוטפים ומייבשים מעט.
חותכים את החצילים לקוביות.
מטגנים (בכמה שיותר שמן - תלוי כמה אפשר לפרגן), כדאי לספוג את השמן.
הכנת הרוטב: מגרדים את העגבניות (נחשים של מעבד מזון).
כותשים את השום ומוסיפים.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים את הכל יחד לרוטב.
יוצקים את הסלט על החצילים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0