המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את החצילים, מייבשים וחוצים לרוחב.
פורסים כל חצי חציל לפרוסות אורך בעובי סנטימטר אחד.
מטגנים-צורבים משני הצדדים במחבת לוהטת. הפרוסות צריכות להשחים.
כשכל הפרוסות צרובות, חותכים את הפלפלים לפרוסות אורך (בגודל אצבע) וצורבים במחבת ללא תוספת שמן עד ששולי הפרוסות משחירים.
מרתיחים בסיר את כל חומרי המרינדה. מסננים.
מסדרים בקופסת פלסטיק או בכלי פיירקס שכבות-שכבות של חצילים, פלפלים ופרוסות שום. יוצקים מעל את המרינדה המסוננת, מכסים ושומרים במקרר לפחות לילה אחד לפני שאוכלים (החצילים הכבושים נשמרים במרינדה לפחות שבועיים).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0