על הגז: מניחים את החצילים ונותנים להם להיצלות עד התרככות (בודקים בעזרת האצבע - זהירות לא להכוות).
שלב 2
0 דקות
לאחר שהחצילים שרופים ורכים, מניחים אותם על גבי צלחת ומקלפים את הקליפה (לשמור שלא יתפרקו וישארו שלמים), לאחר מכן שוטפים אותם במעט מים שכל הנוזלים המרים יצאו.
שלב 3
0 דקות
קוצצים את הבצל והעגבניות לקוביות בינוניות, ואת הפטרוזיליה והשום קוצצים דק.
שלב 4
0 דקות
מניחים את החצילים על גבי תבנית התנור, מפזרים מעט מלח גס, פלפל ומעט שמן זית.
שלב 5
0 דקות
מניחים על גבי החצילים את הפטרוזיליה (שלא תשרף בחום התנור), אח"כ את הבצל ועגבניות, בין לבין מפזרים את השום (על כל חציל שן) ולבסוף את הבולגרית כשהיא חתוכה לקוביות.
שלב 6
0 דקות
יוצקים מעל שמן זית בשביל הברק, וכדי שהגבינה לא תשרף בתנור.
שלב 7
0 דקות
מכניסים לתנור עד שהגבינה מתחילה להזהיב מעט.
שלב 8
0 דקות
מוציאים, יוצקים מעט שמן זית.
שלב 1
מתוך
8
על הגז: מניחים את החצילים ונותנים להם להיצלות עד התרככות (בודקים בעזרת האצבע - זהירות לא להכוות).
שלב 2
מתוך
8
לאחר שהחצילים שרופים ורכים, מניחים אותם על גבי צלחת ומקלפים את הקליפה (לשמור שלא יתפרקו וישארו שלמים), לאחר מכן שוטפים אותם במעט מים שכל הנוזלים המרים יצאו.
שלב 3
מתוך
8
קוצצים את הבצל והעגבניות לקוביות בינוניות, ואת הפטרוזיליה והשום קוצצים דק.
שלב 4
מתוך
8
מניחים את החצילים על גבי תבנית התנור, מפזרים מעט מלח גס, פלפל ומעט שמן זית.
שלב 5
מתוך
8
מניחים על גבי החצילים את הפטרוזיליה (שלא תשרף בחום התנור), אח"כ את הבצל ועגבניות, בין לבין מפזרים את השום (על כל חציל שן) ולבסוף את הבולגרית כשהיא חתוכה לקוביות.
שלב 6
מתוך
8
יוצקים מעל שמן זית בשביל הברק, וכדי שהגבינה לא תשרף בתנור.
שלב 7
מתוך
8
מכניסים לתנור עד שהגבינה מתחילה להזהיב מעט.
שלב 8
מתוך
8
מוציאים, יוצקים מעט שמן זית.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0