המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לוקחים קילו של קמח ויוצרים בתוך קערה מין מכתש, מוסיפים כף מלח, כף חומץ/וודקה, ביצה אחת, 3/4 כוס שמן קנולה, ומים. מערבבים ביחד עם הקמח ויוצרים בצק אחיד לא דביק ולא קשה.
נותנים לו לתפוח כ-10 דק' ולשים אותו שוב, במידת הצורך ניתן לקמח את הבצק בכדי שלא יידבק.
יוצרים כדורים מהבצק, בערך כ-20 יח' לא קטנים ולא גדולים כמובן בלישה, נותנים להם מנוחה בערך כשעה מכוסים בשקית ניילון שלא ייתיבשו.
במהלך המנוחה מכינים את המילוי: מערבבים קילו גבינת חמד, קוטג' וביצה בקערה עמוקה.
לאחר מנוחה של הבצק מרדדים את הכדורים לעלה עד לקוטר של 1 ס"מ בקמח, לאחר מכן לוקחים את שאר השמן ומעבדים את הבצק דק דק ומורחים אותם בשמן בשני הצדדים ומקפלים אותם למצב מרובע כך עם שאר הבצק.
ממלאים את הבצק במילוי הגבינה, מקפלים את הבצק בסיום המילוי מהפינות (לוקחים את שתי קצוות הפינות מקפלים ביחד כך גם בצד הנגדי לוקחים פינות ומחברים).
מניחים ניר אפייה בתבנית ואופים בחום של 180 מעלות עד שמזהיב כ-25 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2