לוקחים קילו של קמח ויוצרים בתוך קערה מין מכתש, מוסיפים כף מלח, כף חומץ/וודקה, ביצה אחת, 3/4 כוס שמן קנולה, ומים. מערבבים ביחד עם הקמח ויוצרים בצק אחיד לא דביק ולא קשה.
שלב 2
0 דקות
נותנים לו לתפוח כ-10 דק' ולשים אותו שוב, במידת הצורך ניתן לקמח את הבצק בכדי שלא יידבק.
שלב 3
0 דקות
יוצרים כדורים מהבצק, בערך כ-20 יח' לא קטנים ולא גדולים כמובן בלישה, נותנים להם מנוחה בערך כשעה מכוסים בשקית ניילון שלא ייתיבשו.
שלב 4
0 דקות
במהלך המנוחה מכינים את המילוי: מערבבים קילו גבינת חמד, קוטג' וביצה בקערה עמוקה.
שלב 5
0 דקות
לאחר מנוחה של הבצק מרדדים את הכדורים לעלה עד לקוטר של 1 ס"מ בקמח, לאחר מכן לוקחים את שאר השמן ומעבדים את הבצק דק דק ומורחים אותם בשמן בשני הצדדים ומקפלים אותם למצב מרובע כך עם שאר הבצק.
שלב 6
0 דקות
ממלאים את הבצק במילוי הגבינה, מקפלים את הבצק בסיום המילוי מהפינות (לוקחים את שתי קצוות הפינות מקפלים ביחד כך גם בצד הנגדי לוקחים פינות ומחברים).
שלב 7
25 דקות
מניחים ניר אפייה בתבנית ואופים בחום של 180 מעלות עד שמזהיב כ-25 דקות.
שלב 1
מתוך
7
לוקחים קילו של קמח ויוצרים בתוך קערה מין מכתש, מוסיפים כף מלח, כף חומץ/וודקה, ביצה אחת, 3/4 כוס שמן קנולה, ומים. מערבבים ביחד עם הקמח ויוצרים בצק אחיד לא דביק ולא קשה.
שלב 2
מתוך
7
נותנים לו לתפוח כ-10 דק' ולשים אותו שוב, במידת הצורך ניתן לקמח את הבצק בכדי שלא יידבק.
שלב 3
מתוך
7
יוצרים כדורים מהבצק, בערך כ-20 יח' לא קטנים ולא גדולים כמובן בלישה, נותנים להם מנוחה בערך כשעה מכוסים בשקית ניילון שלא ייתיבשו.
שלב 4
מתוך
7
במהלך המנוחה מכינים את המילוי: מערבבים קילו גבינת חמד, קוטג' וביצה בקערה עמוקה.
שלב 5
מתוך
7
לאחר מנוחה של הבצק מרדדים את הכדורים לעלה עד לקוטר של 1 ס"מ בקמח, לאחר מכן לוקחים את שאר השמן ומעבדים את הבצק דק דק ומורחים אותם בשמן בשני הצדדים ומקפלים אותם למצב מרובע כך עם שאר הבצק.
שלב 6
מתוך
7
ממלאים את הבצק במילוי הגבינה, מקפלים את הבצק בסיום המילוי מהפינות (לוקחים את שתי קצוות הפינות מקפלים ביחד כך גם בצד הנגדי לוקחים פינות ומחברים).
שלב 7
מתוך
7
מניחים ניר אפייה בתבנית ואופים בחום של 180 מעלות עד שמזהיב כ-25 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
2
א
אתי
איזה תחליף אפשר לגבינת חמד?
מערכת בישולים
היי, ניתן להמיר בפטה או בולגרית. יום מקסים
ו
ורד
מישהו יכול להסביר את המשפט "מרדדים לעלה בקוטר 1 ס"מ בקמח"
מערכת בישולים
היי, הכוונה היא להוסיף קמח במהלך הרידוד, לעובי של 1 סנטימטר. יום מקסים
הערות 2