המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את פרוסות הבורי בקערה עם לימון ומלח ל - 1/2 שעה.
בסיר רחב ומתאים לדגים מחממים את השמן ומטגנים את שיני השום החצויות עד להזהבה.
מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים היטב עד שהרוטב אחיד וסמיך. מבשלים עוד כ - 3 דקות על להבה נמוכה.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ואת הכוסברה ומערבבים היטב. מכסים ומבשלים 10 דקות על להבה נמוכה.
מוסיפים את התבלינים ואת גרגירי החומוס ומבשלים עוד 1/2 שעה על הלהבה הנמוכה ביותר.
מוסיפים את הדגים, מניחים מעל את הלימונים ופלפל חריף שלם ומבשלים 1/2 שעה על להבה נמוכה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0