המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את הפלפלת החריפה והמתוקה (או הפפריקה), המלח, השום ו-1 כוס מים עד קבלת תערובת אחידה.
יוצקים את השמן לסיר רחב ונמוך, מוסיפים את תערובת התבלינים ומערבבים.
מבשלים את התערובת על להבה נמוכה במשך כ-45 דק', מכסים את הסיר וממשיכים לבשל במשך עוד כ-5 דקות עד שהרוטב מתחיל להצטמצם.
מוסיפים לסיר את רסק העגבניות ו-1 כוס מים נוספת, מערבבים ומבשלים במשך עוד כ-8 דקות.
מוסיפים את הכמון, הקימל, מיץ הלימון וחצי כוס המים הנותרת, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מסדרים את נתחי הדג על הרוטב ומנענעים קלות את הסיר כדי שהרוטב יצפה את הדג בצורה אחידה.
מכסים את הסיר וממשיכים לבשל במשך עוד כ-30 דק' עד שהרוטב סמיך והדג מוכן. מגישים חם. מומלץ להגיש עם חלה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0